Dodatne storitve

Vaše osebne in delovne procese vam lahko izboljšamo z pestro izbiro storitev

Začni svojo digitalno pot

Obseg ponudbe

Naša filozofija je ponuditi celostne rešitve v digitalni sferi na enem mestu, zato naše storitve segajo daleč preko IT sveta. Smo gospodarji digitalne domene in vsako povezano področje se dopolnjuje z drugim. Naše rešitve za oblikovanje, identiteto, trženje in blagovno znamko pomagajo pri razvoju vaših blagovnih znamk ter vašemu uspehu dodajo dodatno stabilnost in spodbudo

Identiteta

Začetek vaše blagovne znamke je vaša identiteta. Pomagamo vam odkriti svojo dušo in postaviti trdne temelje, na katerih lahko gradite svoje poslovne procese in zunanjo komunikacijo.

Blagovna znamka

Vaši izdelki s pristopom blagovne znamke postanejo nekaj več. Razvijamo jih od oblikovanja izdelkov do blagovne znamke in jih pripeljemo na raven, kjer ne živijo več le v fizični obliki, ampak v glavah strank.

Dizajn

Dizajn je kredibilnost in dober dizajn govori sam zase. Vlaganje v temelje bo optimiziralo vaše procese, komunikacijo in vam omogočilo jasno pot do prodajnega kroga. Ponujamo vse od grafike, produktnega oblikovanja, arhitekturnega oblikovanja in fotorealistične vizualizacije.

Marketing

Naše marketinške veščine in rešitve segajo od načrtovanja marketinške strategije, ustvarjanja in realizacije oglaševalske kampanje do specifičnih rešitev, kot je aktivno oglaševanje prek spleta, pošiljanja pošte ali digitalno sporočanje.

Spletne rešitve

Vse kar ustvarite in kar ste, se odraža na internetu. Preko mobilnih aplikacij, spletnih mest ali spletne trgovine razvijamo celovite spletne rešitve, ki so v celoti integrirane z vašimi poslovnimi rešitvami in bodo povezale vašo komunikacijo in prodajo z vašo stranko.

IT rešitve

Vrhunec vaših dejavnosti morajo biti popolnoma digitalizirani in avtomatizirani procesi, ki jih lahko enostavno nadzirate brez podvajanja in z minimalnimi viri. Naše rešitve vam bodo zagotovile avtonomna orodja in dejanja, ki bodo opravila delo namesto vas. Nič več papirologije, samo popoln nadzor nad svojimi sredstvi, napredkom in rezultati.

Ustvarja Domdesign® v Sloveniji.
Domdesign

Zlati

Cert ID: 0001/00001

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Domdesign, d. o. o.
Matična številka: 3531813000